MŰTÁRGY BEADÁS 2021

A kialakult COVID járványügyi helyzet miatt 2021 elején kiszélesítettük a pályaművek beadási lehetőségeit az online jelentkezés módra is. A 2021 pályaművek beküldésének határideje lezárult FAL- és TÉRTEXTIL és TEXTILDESIGN kategóriában: 2021. február 10-én. MINIATŰRTEXTIL, ZÁSZLÓ és SZALAG kategóriában 2021. január 31-én. A válogató zsűri 2021. február 23.-án befejezte az értékelést.

A kiállításra beválogatott műtárgyak begyűjtése 2021. április 26. hétfő és április 27. kedd 10-14 óráig. Helyszíne: 1061 Budapest, Andrássy út 6. MKISZ Titkárság I.em.

A járványügyi helyzetre tekintettel kérünk mindenkit, hogy a beadás helyszínére maszkban érkezzen!

A tömeges találkozások elkerülése érdekében kérjük, hogy a Fal- és tértextilre beadandó műveket 26-án hétfőn, az összes többi kategóriába tartozókat 27-én kedden hozzák a művészek. 

A torlódás elkerülése és az átadás-átvétel gyorsítása érdekében kérjük, hogy mindenki hozza magával a mellékelt Átvételi elismervényt 2 példányban kinyomtatva, kitöltve és aláírva. Akinek nincs lehetősége nyomtatni, az hozza kézzel írott változatban, szintén 2 példányban.
Köszönjük!

Kapcsolattartási email címünk email címe: textiltriennale2021@gmail.com

Kérdéseiket és a visszajelzésekkel kapcsolatban a megadott email címen érdeklődhetnek. Kérjük, hogy amennyiben nem kapnak visszajelzést tőlünk, akkor ismételjék meg az email elküldését.

A Triennálé megrendezése a tervezett módon zajlik. Az ünnepélyes megnyitó eseményről részleteket itt olvashatnak.

Információ 2024

A korábbi években megszokott CD-n történő pályázati anyag beadást 2024-ben már kivezetjük, hiszen ez az adatrögzítő eszköz egyre kevesebb számítógépen lesz elérhető.

A pályázati anyagokat a jövőben – a 2024-es VIII. Nemzetközi Textilművészeti Triennáléra – teljes mértékben online fogjuk kérni. Terveink közt szerepel, hogy kialakítsunk egy saját tárhelyre való feltöltés lehetőségét, mellyel mind a művészek mind pedig a szervezők munkája egyszerűbbé válna a beadáskor, feldolgozáskor és a visszajelzések valamint a kapcsolattartás során.

Kép: VERECZKEY Szilvia: Függőben – avagy – finom elmozdulások, 2018, 190×115 cm / részlet – fotó: M. Fodor Éva