VII. NEMZETKÖZI TEXTILMŰVÉSZETI TRIENNÁLÉ 2021

A Szombathelyi Képtár és a Kulturális Alapítvány a Textilművészetért tisztelettel meghívja Önt a VII. Nemzetközi Textilművészeti Triennálé Megnyitó és díjátadó ünnepi eseményére amely 2021. június 18-án, 15 órakor kezdődik a Szombathelyi Képtárban. A megnyitó esemény és a kiállítás a védettségi igazolvány és a személyazonosságot igazoló fényképes okmány felmutatásával, maszkban látogatható.

A TÁRLAT 2021. AUGUSZTUS 29.-IG TART NYITVA, AZ AKTUÁLIS JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEK MIATTI AKTUÁLIS KORLÁTOZÁSOKRÓL, JEGYÁRAKRÓL ÉS A NYITVATARTÁSI IDŐRŐL ÉRDEMES TÁJÉKOZÓDNI A TERVEZETT LÁTOGATÁS ELŐTT A SZOMBATHELYI KÉPTÁR WEBOLDALÁN ILLETVE TELEFONON. A Képtár elérhetősége

The Szombathely Gallery and the Cultural Foundation for the Textile Arts cordially invite you to the opening of the VII INTERNATIONAL TRIENNIAL OF TEXTILE ARTS on Friday, 18th June 2021 at 3 p.m. The exhibition can be visited wearing a mask. Please present your immunity certificate and valid photo identification document upon entry.

The exhibition will be open untill 29 August 2021, from Wednesday to Sunday 10.00-18.00

Térkép , megközelíthetőség / Map

A 484/2020. (XI. 10.) Kormányrendelet 7. fejezet, „A szabadidős létesítményekre vonatkozó védelmi intézkedések” szerint múzeumba való belépés csak és kizárólag ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI igazolvánnyal lehetséges (kiskorúak szüleikkel együtt beléphetnek), az oltási igazolás önmagában NEM elfogadható. Csak azoknak a látogatóknak az igazolványát tudjuk elfogadni, akik vagy Magyarországon, vagy olyan országban kiállított dokumentummal rendelkeznek, amellyel Magyarország kölcsönös megállapodást kötött. Minden tisztelettel kérjük Önöket, hogy a dokumentumaikat a belépésnél a kollégáknak bemutatni szíveskedjenek. Megértésüket köszönjük !

A kortárs textilművészet jelenét bemutató – három évente megrendezésre kerülő – nemzetközi seregszemle 2021-es tárlatát a KULTURÁLIS ALAPÍTVÁNY a TEXTILMŰVÉSZETÉRT és a SAVARIA MHV MÚZEUM – SZOMBATHELYI KÉPTÁR 2021. június 18. és 2021. augusztus 29. között rendezi meg a Szombathelyi Képtárban. Az egész nyári időszakban látogatható kiállítás elismert hazai és nemzetközi művészek közel 219 műalkotását mutatja be – a pályázat útján meghirdetett öt kategóriában. A műalkotások válogatását kortárs művészekből és művészettörténészekből álló szakmai zsűri végezte.

The 7th edition of the International Textile Arts Triennial organized by the CULTURAL FOUNDATION FOR TEXTILE ARTS and the SAVARIA MHV MUSEUM – SZOMBATHELYI GALLERY between 18 June 2021 and 29 August 2021 in Hungary, Szombathely. The 2021 venue can be visited throughout the summer presents nearly 220 contemporary works of art by renowned domestic and international artists – in five categories announced through a competition. The selection of artworks was carried out by a professional jury of renowned artists and art historians.

Kép: BORNEMISZA Eszter PhD : ZOOM, 2016, 300x100x100 cm Fotó: Paul STARR